Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-02@07:35:40 GMT

باتری اقیانوسی چیست و چگونه کار می کند؟ (+فیلم و عکس)

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۶۷۶۲۲

باتری اقیانوسی چیست و چگونه کار می کند؟ (+فیلم و عکس)

‍‍‍‍‍‍

عصر ایران - همانطور که منابع انرژی تجدیدپذیر بیشتر مورد توجه قرار می گیرند و فواید استفاده از آنها انکارناپذیر است، اما باید توسط سامانه های ذخیره‌سازی نیرو برای مواقعی که نور خورشید یا وزش باد وجود ندارد، پشتیبانی شوند. "باتری اقیانوس" (Ocean Battery) طرحی جدید برای یک سامانه ذخیره‌سازی انرژی است که کمی شبیه به یک سد برق‌آبی در کف دریا عمل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

"باتری اقیانوس" توسط شرکت نوپای هلندی اوشن گریزر (Ocean Grazer) توسعه یافته و برای نصب در بستر دریا در نزدیکی ژنراتورهای انرژی تجدیدپذیر دریایی مانند توربین های بادی، مزارع خورشیدی شناور، و سامانه های مبتنی بر جزر و مد و امواج طراحی شده است. این مجموعه از سه جز تشکیل شده که همراه با هم بر اساس اصلی مشابه با یک سد برق‌آبی عمل می کنند.

"باتری اقیانوس" دارای مخزنی بتنی است که در بستر دریا مدفون می شود و تا 20 میلیون لیتر آب شیرین را در خود جای می دهد. سامانه ای از پمپ ها و توربین ها این مخزن را به یک محفظه آب انعطاف‌پذیر در کف دریا متصل می کند.

زمانی که برق اضافی از منابع تجدیدپذیر وجود دارد از آن برای پمپاژ آب از مخزن بتنی به محفظه آب استفاده می شود. زمانی که انرژی مورد نیاز است، محفظه آب فشرده شده و آب به مخزن بتنی باز می گردد که در طول مسیر توربین ها را به گردش در آورده و شبکه برق را تغذیه می کند.

به گفته تیم اوشن گریزر، این سامانه دارای راندمان بین 70 تا 80 درصد است و طی عمر عملیاتی بیش از 20 سال خود باید قادر به اجرای تعداد نامحدودی از چرخه مذکور باشد. همچنین، این سامانه نسبتا مقیاس‌پذیر است – هر مخزن بتنی دارای ظرفیت 10 مگاوات ساعت است، از این رو، افزودن تعداد بیشتری از آنها می تواند ظرفیت کلی را افزایش دهد. در صورت نیاز سریع به انرژی بیشتر نیز واحدهای اضافی از پمپ ها و توربین ها می توانند برای افزایش نیروی خروجی بکار گرفته شوند.

طرح مفهومی "باتری اقیانوس" جالب توجه است، اما تنها نمونه موجود در این زمینه نیست. شرکت ساب‌هیدرو ایده ای مشابه را برای پمپاژ آب دریا به بیرون از مخازنی که در کف دریا قرار می گیرند، ارائه کرده و زمانی که به برق نیاز است بازگشت آب به مخازن موجب چرخش توربین ها می شود. پژوهشگران دانشگاه ام‌آی‌تی نیز طرح مفهومی مشابهی را با استفاده از گوی های بتنی میان تهی ارائه کرده بودند.

می توان گفت یک راه حل کلی و مناسب که پاسخگوی هر موقعیتی باشد، وجود ندارد، و حل کردن مشکلی جهانی مانند ذخیره انرژی تجدیدپذیر احتمالا به مجموعه ای از ایده های متفاوت و خلاقانه نیاز دارد.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: باتری اقیانوس توربین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۷۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه

باتری یک قطعه مصرفی است که بین دو تا سه سال (یا ۴۰ هزار کیلومتر) کار می‌کند و بعد از این باید به فکر تعویض باشید. - اخبار بازار -

اما چون این روزها قیمت باتری همزمان با افزایش نرخ دلار بالا رفته است، می‌توانید با تحویل باتری کهنه، مقداری از هزینه آن را کم کنید. اما قیمت خرید باتری کهنه ماشین و تعویض آن چقدر است و فروشگاه‌ها بر چه اساسی قیمت باتری اسقاطی ماشین را محاسبه می‌کنند؟ در ادامه با ما همراه باشید تا در این مورد با شما صحبت کنیم.

باتری فرسوده چیست؟

مشخص است که باتری فرسوده به قطعه‌ای اشاره دارد که دیگر توان لازم برای حرکت کردن و روشن کردن ماشین را ندارد و باید تعویض شود. وقتی یک باتری 40.000 کیلومتر کار کرده و یا بیش از سه سال از عمر آن می‌گذرد، قادر نیست خودرو را به راحتی روشن کند و مدام با خاموشی کامل خودروی خود مواجه می‌شوید. در این مواقع باتری فعلی فرسوده محسوب می‌شود که به آن داغی باتری یا باتری فرسوده می‌گویند.

قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه

این باتری‌ها اگر در طبیعت رها شوند، به محیط زیست آسیب می‌رسانند. در حالی که با جمع‌آوری و فروش باتری فرسوده می‌توان دوباره آن‌ها را بازیافت و استفاده کرد. 99 درصد از باتری‌های سرب اسیدی قابل بازیافت است و بنابراین در کاهش آلودگی محیط زیست و جلوگیری از افزایش هزینه‌ها موثر است.

قیمت باتری فرسوده ماشین بر روی قیمت کلی باتری جدید تاثیر می‌گذارد. شما می‌توانید با تحویل داغی باتری خود به فروشگاه مورد نظر، مقداری از هزینه خرید باتری جدید را کم کنید. فروشگاه‌های عرضه باتری با تحویل این باتری‌های کهنه به شرکت‌های تولید‌کننده می‌توانند مقداری از مواد اولیه آن‌ها برای تولید باتری‌های جدید را تأمین کنند. پس در آینده می‌توانید انتظار داشته باشید که قیمت باتری جدید ماشین را مناسب‌تر نیز دریافت کنید.

خرید  باتری پراید  با بهترین قیمت و گارانتی بلند مدت رسمی شرکتی

سرب موجود در باتری‌های فرسوده خطرات زیادی برای سلامت انسان و حیوان دارد، اما با بازیافت، بدون اینکه به طبیعت آسیب برساند، دوباره استفاده می‌شود. طبق آمارها 40% از سرب مورد استفاده در صنایع بزرگ از طریق بازیافت باتری‌های فرسوده بدست می‌آید.

 

تعویض باتری فرسوده ماشین

زمانی که به فروشگاه عرضه باتری مراجعه می‌کنید، می‌توانید باتری فعلی را نیز همراه خود ببرید و آن را به فروشگاه تحویل دهید. اگر به صورت اینترنتی باتری جدید سفارش داده‌اید، باز هم جای نگرانی نیست. برای مثال فروشگاه‌هایی مثل ایران باتری به شکل اینترنتی محصولات خود را به دست مشتریان می‌رسانند. برای اینکه بدانید قیمت باتری اسقاطی ماشین چقدر است و چطور نرخ آن محاسبه می‌شود، کافیست با پشتیبانی فروشگاه آنلاین مورد نظر خود تماس بگیرید و مشخصات باتری (ابعاد، آمپراژ، نوع باتری و ...) را بگویید تا قیمت آن برایتان محاسبه شود. پیشنهاد ما به شما تماس با کارشناسان خبره ایران باتری است.

قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه

خرید باتری فرسوده در تمامی شهرهای ایران انجام می‌شود و نمی‌توان گفت مختص به یک شهر یا استان است. شما در هر شهری که باشید و بخواهید از فروشگاه محل زندگی خود باتری جدید بخرید، می‌توانید داغی باتری را تحویل دهید و در ازای آن پول دریافت کنید و یا باتری جدید را ارزان‌تر بخرید. این یکی از خدماتی است که ایران باتری در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد.

به طور کلی برای محاسبه قیمت باتری فرسوده ماشین چند معیار در نظر گرفته می‌شود:

نرخ دلار، قیمت سرب و شرایط بازار تا حدود زیادی می‌تواند تعیین کننده قیمت این قطعه مصرفی باشد. قیمت سرب جهانی است و روزانه تغییر می‌کند. بنابراین قیمت باتری‌های فرسوده هم روزانه مشخص می‌شوند.

هزینه حمل و نقل هم یکی دیگر از عواملی است که می‌تواند روی قیمت باتری اسقاطی ماشین تاثیر داشته باشد. اگر در شهرهایی زندگی می‌کنید که به شرکت‌های تولیدکننده یا بازیافت باتری فرسوده نزدیک هستند، هزینه حمل و نقل کمتر خواهد بود و در نتیجه باتری با قیمت بهتری از شما خریداری می‌شود.

اسیدی یا اتمی بودن باتری فرسوده هم در تعیین قیمت آن موثر است. باتری‌های اتمی برای استفاده مجدد به شارژ نیاز ندارند و با استفاده از تکنولوژی «اکسپند متال» تولید می‌شوند. به همین دلیل قیمت باتری کهنه اتمی نسبت به نوع اسیدی بیشتر است.

ظرفیت آمپراژ و وزن باتری اسیدی هم به عنوان دو فاکتور مهم برای تعیین قیمت این قطعه مصرفی است. به طور مثال یک باطری فروسوده 60 آمپری نسبت به یک باتری با ظرفیت 74 آمپر ارزانتر خواهد بود. قیمت هر آمپر باتری اسیدی فرسوده نیز مشخص شده است که باید در مورد آن با فروشگاه مورد نظر صحبت کنید.

یکی از بهترین باتری های مناسب خودروهای داخلی، باتری های شرکت  صبا باتری  است که مجموعه ایران باتری نمایندگی رسمی این شرکت را دارد.

در آخر

برای حفظ محیط زیست و جلوگیری از آسیب به طبیعت، سلامت انسان و حیوانات، باتری‌های فرسوده دوباره به چرخه تولید برمی‌گردند. از این باتری‌ها ممکن است در تولید باتری‌های جدید و یا در صنایع بزرگی که به سرب نیاز دارند، استفاده شود. قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه نیز براساس چند معیار مشخص می‌شود که در این مطلب به آن‌ها اشاره شد.

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • اجرای عملیات کف‌سازی بتنی پارکینگ‌های مجموعه خورشید شهر
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی در هرمزگان/ مواج شدن دریا
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه
  • ورود سامانه بارشی به هرمزگان و تلاطم دریا در خلیج فارس
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • باتری‌دزد ارومیه به آخر خط رسید
  • سامانه بارشی در راه بوشهر/ صدور هشدار نارنجی